•  Meer dan 20 jaar ervaring
  •  Snel en stipt
  •  Afspraak is afspraak
  •  Betrouwbaar

Wij bouwen aan jouw succes

Al meer dan 20 jaar zijn wij de beste in nieuwbouw, verbouw en renovatie. Ons doel is om de klant te ontzorgen, en hun de zekerheid te bieden van een ervaren en betrouwbare bouwpartner.

Vraag nu offerte aan »

Renovatie

Van herstellen naar verbeteren: uw oude pand weer als nieuw.

Bij Knep + Dekker beschouwen we renovatie niet als een simpel herstelproject. Wij hebben altijd het doel om de bestaande situatie zo te verbeteren dat zij als nieuw kan dienen voor het oorspronkelijke gebruikersdoel. Hierbij passen we een gebouw zo aan dat het weer voldoet aan de eisen op het gebied van brandveiligheid, duurzaamheid, etc.

Wij renoveren alles, en houden hierbij rekening met uw wensen. Wilt u kleine renovatiewerkzaamheden binnenshuis, of wilt u dat de uitstraling van uw pand aanzienlijk verbeterd wordt middels een dakrenovatie of gevelrenovatie? Alles is mogelijk, en wij denken hierin uiteraard graag met u mee.

Naast renovatie kunnen is Knep + Dekker ook gespecialiseerd in restauratie. Hierbij gebruiken we uitsluitend traditionele materialen en technieken. Op deze manier behouden de oude en monumentale panden hun oorspronkelijke karakteristieke eigenschappen.

Wilt u weten hoe Knep + Dekker u kan helpen met uw renovatie of restauratie? Neem dan direct contact met ons op.

 

Vakantie woning Vinkeveen


Vakantie woning Vinkeveen gerenoveerd

Renovatie pand edam


Knep en dekker heeft de renovatie van dit authentieke pand in Edam verzorgd. Pand…