•  Meer dan 20 jaar ervaring
  •  Snel en stipt
  •  Afspraak is afspraak
  •  Betrouwbaar

Wij bouwen aan jouw succes

Al meer dan 20 jaar zijn wij de beste in nieuwbouw, verbouw en renovatie. Ons doel is om de klant te ontzorgen, en hun de zekerheid te bieden van een ervaren en betrouwbare bouwpartner.

Vraag nu offerte aan »

Verbouw

Een verbeterde woonsituatie creëren

In vrijwel ieder mensenleven komt het een keer voor: de noodzaak voor een verbouwing. Het is echter niet altijd noodzaak: je kunt ook simpelweg de behoefte hebben aan een vernieuwing of een verbetering van je woning.

In de kern is een verbouwing niet veel anders dan nieuwbouw. Ook hier is het belangrijk om strakke afspraken te maken en om alle disciplines goed op elkaar af te stemmen. Een veel gemaakte inschattingsfout (vooral bij ogenschijnlijke kleine verbouwingen) is het onvoldoende rekening houden met de hoeveelheid aan verscheidene disciplines die nodig zijn voor het slagen van de verbouwen.

En laat dit nou 1 van de speerpunten zijn van Knep + Dekker: het consequent monitoren van de vooraf gestelde prijs- en planningsafspraken. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde en betrouwbare partners, waarmee we de ervaring hebben dat alle projecten tijdig en succesvol worden afgerond, volgens afspraak.

Heeft u een verbouwing en zoekt u een ervaren en betrouwbare partij? Bel ons snel, we helpen u graag

 

Aanbouw Purmerend


Verbouw woning Monnickendam


Verbouw van complete voorhuis in Monnickendam. Deze woning werd van binnen compleet…

Verbouw woning in Ransdorp


Knep + Dekker werd gevraagd een in aanbouw zijnde woning af te ronden. Bij aanvang…