•  Meer dan 20 jaar ervaring
  •  Snel en stipt
  •  Afspraak is afspraak
  •  Betrouwbaar

Wij bouwen aan jouw succes

Al meer dan 20 jaar zijn wij de beste in nieuwbouw, verbouw en renovatie. Ons doel is om de klant te ontzorgen, en hun de zekerheid te bieden van een ervaren en betrouwbare bouwpartner.

Vraag nu offerte aan »

Serrebouw

Geniet van ruimte, rust en vrijheid

Een mooie serre bezorgt u absoluut meer leefgenot. U profiteert volop van de zon, en uiteraard van meer ruimte en comfort. Geniet in uw eigen huis van de wisseling van de seizoenen!

Een serre kan op vele manieren uw woning verrijken. Het kan middels een uitbreiding van de woonkamer, de keuken, of als extra zithoek. Misschien heeft u wel een uitbreiding in gedachten voor uw kinderen.

Hoe je een serre ook gebruikt: het geeft absoluut een extra dimensie aan uw woning.

Waarom een serre van Knep + Dekker?
Knep + Dekker levert al ruim 13 jaar topkwaliteit serres, waarbij we ervaring hebben met alle typen serres. Wilt u een standaard serre, een meer traditionele serre, of misschien een modern model? Alles is mogelijk bij Knep + Dekker.

Niet alleen het design is belangrijk bij het plaatsen van de serres. Onze serres worden ook standaard voorzien van gelaagd veiligheidsglas (HR++), en het is mogelijk om voor extra zonwerende beglazing te kiezen.

Tevens wordt er een isolatieplan opgesteld om het eventuele warmte/kouverlies tot een minimum te beperken.
Kortom, we streven naar een mooi design voor uw woning, waarbij we tegelijkertijd voor maximaal woongenot gaan!

Wilt u ook een serre van Knep + Dekker? Klik hier om direct contact met ons op te nemen.