Bouw- en aannemingsbedrijf Knep + Dekker

Knep + Dekker uit Volendam levert bouwprojecten binnen nieuwbouw, verbouw en renovatie. Daarnaast zijn wij de absolute specialist in het plaatsen van serres en schuifpuien.

Door een uiterst compacte organisatie is Knep + Dekker gedurende het hele bouwproject lijfelijk betrokken; dit is één van de pijlers waarop ons succes gebaseerd is. Elke stap van het gehele bouwproject denken we met u mee. Uw eisen en wensen geven onze projecten vorm.

Onze mensen en partners zijn allen hoogwaardig gekwalificeerd, hebben jarenlange ervaring, en werken klantgericht. In alles wat zij doen streven ze naar vakwerk. 

Neem vrijblijvend contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden die Knep en Dekker u kan bieden bij uw nieuwbouw of verbouw plannen. 

 

06-03-2010 Aanbouw serre in Edam

Aanbouw serre en aluminium kozijnen in Edam.

 

Oplevering:

2007

06-03-2010 Renovatie pand edam

Knep en dekker heeft de renovatie van dit authentieke pand in Edam verzorgd. Pand aan de voorhaven in Edam voorzien van nieuw authentiek dak en dakkappellen.

 

Oplevering:

2004

06-03-2010 Verbouw woning in Ransdorp

Knep + Dekker werd gevraagd een in aanbouw zijnde woning af te ronden. Bij aanvang stond alleen de houtskelet begane grond, wat in een periode van enkele maanden was neergezet door de oorspronkelijke aannemer. Het team van Knep + Dekker is vervolgens voortvarend van start gegaan en heeft de woning binnen 4 maanden afgebouwd…

 

Oplevering:

2005

04-03-2010 Appartementen kathammerstraat

Bouw appartmenten Kathammerstraat - Volendam. Betreft de nieuwbouw van 6 appartementen in het centrum van Volendam. De bouw vond plaats binnen een inbreilocatie.

 

Oplevering:

2005

16-02-2010 Nieuwbouwwoning Familie Molenaar

Nieuwbouw huis in het centrum van Volendam

16-02-2010 Nieuwbouw Zuideinde 59

Complete nieuwbouw woning Zuideinde 59 Aan het zuideinde in Volendam heeft Knep en Dekker deze prachtige woning gerealiseerd. Knep en Dekker was verantwoordelijk van sloop, nieuwbouw tot afwerking.

 

Oplevering:

2009