•  Meer dan 20 jaar ervaring
  •  Snel en stipt
  •  Afspraak is afspraak
  •  Betrouwbaar

Wij bouwen aan jouw succes

Al meer dan 20 jaar zijn wij de beste in nieuwbouw, verbouw en renovatie. Ons doel is om de klant te ontzorgen, en hun de zekerheid te bieden van een ervaren en betrouwbare bouwpartner.

Vraag nu offerte aan »
asdf

Onze kwaliteit

Knep + Dekker is al meer dan 13 jaar een begrip in de bouwwereld. Waarom klanten voor ons kiezen:

Organisatievermogen. Dit is speerpunt #1 van Knep + Dekker. Wij weten niet beter dan het organiseren van grote (en kleine) bouwprojecten. Bij al onze projecten houden we ons aan de vooraf gestelde prijs- en planningafspraken, en we zijn gespecialiseerd in het afstemmen en structureren van alle werkdisciplines. Bij ons staat u niet voor verrassingen.

Open communicatie. Uw wens is onze opdracht. Daarom houden wij ervan om voor, tijdens, en na ieder project zo veel mogelijk onze opleveringen en uw wensen op elkaar af te stemmen, en hier doorlopend met u over te communiceren. Zodat er geen misverstanden ontstaan, en we altijd leveren wat u vraagt. Wij houden ons daarom vast aan het principe van overcommunicatie, zodat u altijd weet wat de stand van zaken is.

Snelheid en stiptheid. U wilt niet voor verrassingen staan tijdens een bouwproject. Het liefste is het gister klaar, en dat begrijpen wij. Daarom: afspraak = afspraak. In al onze projecten.

Betrouwbare en professionele partners. In alles wat we doen, willen we topkwaliteit leveren. Zowel in het bouwen, als in gedrag en communicatie. Onze mensen weten dit, en hier selecteren we ze ook op. Alle partners waar we mee samenwerken hebben we al een jarenlange relatie mee, en we weten inmiddels dat zij altijd topkwaliteit leveren, klantgericht werken, en hun afspraken nakomen.